tisdag 26 oktober 2010

Huddinge sjukhus!

I dag har sonen varit dit för undersökning av levern!
Hans prover har för det mesta sett bra ut därför vill dom göra en utredning av levern för proverna kan visa fel!
Så det var ett samtal med en man först och han var trevlig och förklarade varför dom gör den här utredningen av sonens lever!
Sen efter samtalet så vart det ett speciellt ultraljud av levern som dom var tvunga att göra 10 gånger med för att få ett medel resultat!
Och värdet ska ligga under 10 för att man ska slippa fortsatt utredning! Och sonens värden låg 5,2 - 7,9 så det behövdes inte göras något mer den här gången!
Sen så skulle han rekomendera att han ska lämna blodprover 1 gång i månaden som han har gjort tidigare när reumatologen har varit hans medicinska ansvariga läkare men nu när hud vuxen (dagvård) har tagit över så har det blivit mer sällan!
Sen blir det 1 åter besök om 1 år igen!

3 kommentarer:

  1. Jag skriver om den=)

    Från att ta blodprov en gång /månaad till en gång /året bara för att man blivit ett år äldre verkar ju också konstigt... Men man har ju iofs annat att göra än springa på labb och skönt för J att slippa det om läkaren anser att det räcker en gång per år. Man lider med alla barn/ungdomar som måste genomgå sjukdomar i så tidig ålder... Tur att han har dig och Thomas

    SvaraRadera
  2. Grannfrun!
    Nu måste jag ha skrivit tokigt så att du har missförstått mig vad jag menar :(
    Han har tidigare tagit blodprov 1g/månad nu mer sällan!
    Återbesök till Huddinge om 1 år!
    Och tyvärr finns det många barn som lider pga sjukdomar!!

    SvaraRadera