lördag 11 december 2010

I går ringde

sjukgymnasten hon hade pratat med läkaren (reumatologen) han ville att jag skulle ringa honom på telefontiden!
Så det gjorde jag!
Och det vi kom fram till var att dom kan inte ge sonen några kortison injektioner i år om han ska sövas!För det är fullbokat!
Så han kommer att få en tid för näsdroppar och lustgas i mellandagarna! För att sen få kortison injektioner i vänster axel,tår och rygg...Sonen vill inte ta lustgasen för han fick en snetändning sista gången men det behöver inte betyda att man får det igen sa läkaren!
Sen så skulle han skriva ut någon medicin mot illa mående som ska tas 1 timme innan han tar cellgifts sprutan!
Och han tyckte att vi ska fortsätta med Remicade ett tag till för att se om det ger full effekt efter ledinjektionerna! Det kan tydligen vara så att huden spökar nu när han har så ont i lederna!
Sen frågade jag om röntgen svaret!Sonen röntgade ryggen  under sen sommaren eftersom han hade ryggskott som inte gav med sig!
Och han talade om att han har kotförskjutning i ländryggen ( nu kom jag inte ihåg vad han sa men något om 4 och 5? )
Han skulle prata med reumatologen som skrev remissen till röntgen om varför hon inte har hört av sig till oss. Men han trodde att det kunde bero på att hon har pratat med en annan läkare (ortoped) som har sagt att det inte är så farligt eller något liknande!Men han skulle be att den kvinnliga reumatologen skulle höra av sig i alla fall...
Så nu håller vi tummarna att dom hör av sig på måndag om en tid för lustgas och ledinjektioner!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar